Home

Haugaland golf

Sveio Golfpark • Haugaland Golfklub

© 2019 Haugaland Golfklubb | Leiteveien 41b, 5550 SVEIO | e-post: klubb@haugaland-golf.noklubb@haugaland-golf.n Banen er anlagt i jomfrulig terreng (området er ikke tidligere dyrket) i karakteristisk vestlandsnatur - Banen er en blanding av skogsbane og i åpent lyngkledd landskap Haugesund Golfpark - Haugesund golfklubb. 639 liker dette. Haugesund Golfpark og Haugesund Golfklubb ønsker alle velkommen Haugesund Golfklubb Haugesund Golfpark . VI AVHOLDER KURS NÅR DET PASSER DEG. KONTAKT 94793971 FOR INFO OM KURS. Banestatus:Åpent. Retningslinjer fra forbundet ligger på hjemmesiden, og kan lokaliseres rundt klubbhuset Veien Til Golf. Ønsker du og starte med golf ? Her er oversikten over Veien til golfkurs. Treninger. Oversikt over treninger 2020. Golfpakke. Vi kan gi deg en utvidet golfopplevelse i samarbeid med Utsikten hotell. Turneringer. Informasjon om våre turneringer i løpet av sesongen 2020

Spill golf! Helse i hvert slag! 2 over par, 25 poeng på en særdeles vindfull dag er ikke hverdagskost Anlegget ligger på Kolnes, ca 5 minutter fra Amanda Storsenter i Haugesund. Banen er en kupert skogsbane, med teesteder og greener av svært høy kvalitet. Driving rangen er overbygd og ha Eit av Noregs beste Golfanlegg ligg i Sveio! Haugaland Golfbane Sveio blei til gjennom eit interkommunalt samarbeid. Banen er bygd opp i to trinn (2001 og 2008) til en fullverdig 18 hulls bane. Banen er lokalisert på Sveio Golfpark like ved Sveio sentrum Haugesund Golfpark - Haugesund golfklubb. 608 likes. Haugesund Golfpark og Haugesund Golfklubb ønsker alle velkommen

Golf-Norge jubler over økt rekruttering, men varsellampene lyser: - Gjør vi alt som før, vil vi miste mange medlemmer igjen de neste to årene, advarer NGF-konsulent André Jåtog. Sjekk ut DeChambeaus ekstreme diett! Bryson DeChambeaus kropp og sving har gjennomgått en ekstrem transformasjon det siste halvåret Alt du trenger å vite om Haugaland Golfklubb i Rogaland, Norge. Denne golfklubben har 18 hull, 1 golfbane og har en gjennomsnittlig rangering på 7,6 av 32 anmeldelser

Haugaland Golfklubb TeeOf

Disse skal representere Norge i European Young Masters

Spill golf i naturskjønne omgivelser på Helgeland. Banen. Kontakt oss. Velkommen til Helgeland Golfklubb. Helgeland Golfklubb er en klubb med omkring 100 medlemmer som driver Gulljorda golfbane. Banen har ni hull og ligger i naturskjønne omgivelser ved Helfjell, like nord for Mosjøen Rygge flystasjon Golf Club har fått tillatelse til begrenset åpning for spill av sjefen for Rygge Flystasjon/134Luftving. Ordren som er gitt er at spill er kun er tillat for ansatte som tilhører avdelinger på Luftforsvarets Base Rygge

Haugesund Golfpark - Haugesund golfklubb - Startside

Bård Skogen vant helgens Srixon Tour-turnering hjemme på Haugaland GK og står nå med hele fire seiere på rad på Norges øverste juniornivå. Det har ikke skjedd tidligere. Landslagstrener etter Skogens historiske seier: - En stor prestasjon | Norsk Golf Om. Haugaland Golfbane ligger i Sveio, ca. 20 km nord for Haugesund sentrum, og er en 18 hulls golfbane med meget høy standard. Banen er bygget i ren utmark, og kontrastene mellom de grønne fairways og greener, lyng og utmark, gir en helt spesiell naturopplevelse Vi pusser opp restauranten Denne uken er det begrenset med sitteplasser da vi maler om veggene i restauranten Ingen aldersgrense i golf Video. Thore Pedersen gjester mandagssporten Video - Jeg løper fort, men ikke lenge Video - Ingen grunn til å henge med hodet, jenter Video. TV Haugaland følger Vær varsom-plakaten. Twitter: @tvhaugaland - Facebook: /tvhaugaland. Utvikling:. Haugaland Golfklubb Sveio, Sveio, Norway. 1 023 liker dette · 2 snakker om dette · 259 har vært her. Velkommen til Haugaland Golfklub

Haugesund Golfpar

Sauda golfbane er en 9-hulls skogsbane som ligger tre kilometer fra Sauda sentrum. Banen åpnet 2008 i naturskjønne omgivelser i Saudasjøen, lengst inn i Ryfylkefjorden Golf har vist seg å være en idéell idrett når man skal kombinere trim med sosial distanse. De forskjellige klubbene på Haugalandet og i Sunnhordland melder alle om medlemsøkning det siste halvåret. Dette får du høre mer om i femtende episode av Golfdrømmen

Velkommen til Nesfjellet Golf. Om oss. Vi er en 9 hulls fjellbane på Nesfjellet med driving-range og 2 øvningsgreener. Først og fremst er vi en sosial bane, med en plass til alle som ønsker å spille. Etter runden er dere velkommen inn til vår hyggelig Haugaland Golfklubb markerer 30 år som golfklubb med å invitere til gratis golf i en hel uke på Sveio Golfpark

For berre 1500,- får du Veien til Golf-kurs slik at du kan melde deg inn i klubben. Inkludert i prisen kan du spele så mykje du vil første året du er medlem. Finn ut meir Greenfee. På Sunnmøre Golfklubb kan du spele så mykje du ønsker for 300,- alle dagar i veka Nøtterøy Golfklubb. Vi tilbyr en flott golfbane, nybegynnerkurs og et fint sted å være for deg som elsker å være ute i naturen

Golf - en idrett for alle. Vi ønsker nye medlemmer velkommen Les mer om Bjørnefjorden Golklubb. Golf gir mye frisk luft og mosjon, i selskap med andre. Vi ønsker nye medlemmer velkommen Les mer om Bjørnefjorden golfklubb. 7 °C. Lett bris, 5.0ms Vest-nordvest. Hjelp til ? Glemt. Banen er fortsatt åpen, men med vintergreener Det er fremdeles mulig å spille golf på Lillestrøm Golfklubb. Vi holder banen åpen, men med vintergreener. Ny headgreenkeeper på Lillestrøm Golfklubb! Da har vi gleden av å ønske Hristo Iliev velkommen som ny headgreenkeeper i klubben

utsiktengolf hje

 1. fra Oslo sentrum, med en praktfull utsikt over Bogstadvannet til Bogstad gård. Golfbanen fremstår som Nordens fremste golfanlegg etter en omfattende ombygging i 2008. Golfbanen ble i 2012 kåret til Norges beste av Rolex-guiden. Hull nr. 14 ble kåret til Norges beste par 4 hull i 2016 av bladet Norsk Golf som hadde følgende å si: Her.
 2. Haugaland Golfklubb Sveio, Sveio, Norway. 1,015 likes · 135 talking about this · 248 were here. Velkommen til Haugaland Golfklub
 3. Hjelp til innlogging. Golfklubber. GolfBox A/S - Sensommervej 34F - 8600 Silkeborg - DENMARK Copyright © GolfBox A/S ® 2020-11 - Sensommervej 34F - 8600 Silkeborg.
 4. Vestlia Golfbane Geilo har par 34 på 9 hull, med ett par 5 hull og tre par 3 hull. Bunkers, vann, lyng og bjørk gjør denne banen til en spennende utfordring. Med en beliggenhet på ca. 800 m.o.h
 5. igolfanlegg. Vi tilbyr 50 spennende

Hurum golfklubb ønsker å være en folkelig golfklubb hvor alle kan følse seg velkomne. Gamle og unge, nybegynnere og etablerete spillere Atlungstad Golfklubb sin 18-hulls bane ligger i naturskjønne omgivelser ved Mjøsa, og er en av Skandinavias vakreste golfbaner. Banen ligger noen få km sør for Hamar i Stange kommune Golf Grønn Glede inviterer til turnering for GGG-deltakere og medlemmer med hcp fra 36 og høyere på pitch@putbanen søndag 18.10 kl 14. Spilleform: Texas.. Haugaland Golfklubb fra , 103100863S1 - Haugaland Golfklub DR - 1 div Haugaland GK 17-19 juli 2009 (109 kb, doc) DR - Titleist Tour 1 Haugaland GK 9-10 mai 2009 (101 kb, doc) DR - Titleist Region Tour Haugaland GK 2-3 juni 2012 (105 kb, doc) Lokale regler TRT Haugaland GK 2-3 juni 2012 (62 kb, doc) Banemerkeskjema Haugaland GK mai 2015 (115 kb, xls) Lokale regler TNJTR Haugaland GK 2013 (69 kb, doc

Nordvegen Golf Spill golf! Helse i hvert slag

Haugaland GK. Odd Bjelland E-postadresse: handeltrade@hotmail.com Telefonnummer: 45954849. Søk. Snarveier. Start og resultatlister i Golfbox; Livescoring; Scoreinntasting Lagserie; Turneringer; Innmelding; Annonser. Kontakt oss. Norsk Senior Golf Høgåsveien 35, 1383 ASKER +47 99 44 60 60 admin@seniorgolf.no. Nyttige linker. Start og. Leiteveien, Postboks 123, 5559 Sveio, Tlf: 53 74 20 2 Haugaland Golf Club - Sveio Golfpark in Sveio, Hordaland: details, stats, scorecard, course layout, photos, review

Spill golf i Rogaland . En 8,4 angir at Rogaland er veldig passende som golfdestinasjon. Denne vurderingen viser hvor egnet et reisemål er til å spille golf. Vurderingen er basert på flere elementer, som f.eks. den gjennomsnittlige vurderingen av golfklubber i denne destinasjonen og antall golfklubber over gjennomsnittet Haugaland Golfklubb Sveio, Sveio, Norway. 1 023 liker dette · 21 snakker om dette · 262 har vært her. Velkommen til Haugaland Golfklub Haugaland Golfklubb | Leiteveien 41b, 5550 SVEIO | e-post: klubb@haugaland-golf.no 2 Introduksjon Vi presenterer GolfLiga Haugalandet+. Dette er et tilbud til alle som spiller golf i klubbene på Haugalandet, utvidet med Stord og kaller det derfor Haugalandet+. Dette er et nytt og spennende initiativ for dere som er glad i golf Om Gobex-systemet. Siden du nå besøker er websiden for Gobex Golf systemet. Gobex-systemet har vært det ledende elektroniske scoresystemet for golf i Norge siden 2004, og systemet er siden starten utvidet med spilleridentifikasjon (integrert med den offisielle handicapdatabasen), adgangskontroll og betaling i tillegg til score

Haugesund Golfklubb TeeOf

 1. Hjelp til innlogging Dersom GolfBox ikke gjenkjenner ditt brukernavn eller passord, skal du forsøke Glemt Passord funksjonen. Dersom GolfBox gjenkjenner din e-postadresse vil du få tilsendt ditt brukernavn og passord til din e-post adresse
 2. Golfklubber i nærheten Haugaland Golfklubb Adresse: Haugaland Golfklubb - Golf, Leiteveien, Pb. 27, 5559 SVEIO, Norge ( Vis kart
 3. Golf på Haugalandet. 138 likes. Golf på Haugalandet er en side for alle golfinteresserte på Haugaland område. Her skal vi dele info om aktiviteter på de forskjellige banene i vårt distrikt
 4. Fikk psykiske skader i Libanon - blir ikke trodd. Her er Barn Er Bra!-TV fra mandagens sending Video. Den tragiske ulykken fikk de frivillige til å tenk
 5. Haugaland Golfklubb er stiftet i 1987 og har siden 2001 disponert 9 hull på Sveio Golfpark. I 2008 kunne de om lag 850 medlemmene i klubben endelig ta i bruk de... t nye flotte 18 hulls golfanlegget mye takket være iherdig innsats fra medlemmene igjennom dugnad. Selv idag står dugnadsinnsatsen sterkt i klubben da en gruppe som liker å kalle seg veterangjengen eler dugnadsgjengen som er.
 6. liste (tid og sted). Kamper spilles normalt på hverdager med start 1730-1830. Det spilles Fourball Stableford med 3/4 hcp av tildelte slag
 7. Tirsdag 21. mai arrangeres første runde av Haugaland Dametour! Første runde spilles på Haugaland Golfklubb i Sveio. Påmelding gjøres i Golfbox og påmeldingsfristen er i morgen (mandag 20. mai) kl. 15.00! Vell møtt alle damer på Haugalandet

Liste over golfbaner i Norge omfatter 169 av Norges golfbaner pr. 15. mai 2009.. Norges første golfbane ble påbegynt på Bogstad i Oslo i 1924. Borregaard i Sarpsborg fulgte deretter. Ved opprettelsen av Norges Golfforbund i 1948 var det fire golfbaner i Norge: Oslo, Borregaard, Høsbjør ved Elverum og Bergen.. På 1950-tallet kom det tre nye baner, 60-årene brakte kun én ny, som. I dag starter serien der du får treffe golfere fra Nordvegen, Haugaland, Haugesund og Stord golfklubb. Ansvarlig redaktør: Karen Hesseberg Adresse: Skåregata 161. 5525 - Haugesun 32 anmeldelser av Haugaland Golfklubb. Gjennomsnittlig vurdering: 7,6. Les alle på Leadingcourses.com Golf er mye mer enn golf Flere og flere finner ut at golf er gøy og på Nordvegen på Karmøy har de både en 18 ALLE TIDERS KLUBBMESTERSKAP I GOLFHAUGALAND GOLFBANE HAUGESUND DAGBLAD: Først regnet det, så kom solen. Det ble en strålende helg for klubbmesterskap i golf på Haugalandet

Haugaland golfbane Sveio - Sveio kommun

 1. Haugaland Frisbeeklubb på lokal-tv Skrevet 30. november 2010 av eikemo Skrevet i Media | Merket med Haugaland , video | Kommentarer er skrudd av for Haugaland Frisbeeklubb på lokal-t
 2. Golf weekend. I samarbeid med Sveio Golfpark har vi laget et helgetilbud som inkluderer både overnatting og greenfee. Bo 2 netter i dobbeltrom inkludert frokost og 2 stk. greenfee fra Haugaland Golfpark for kun kr. 1940,- per person
 3. Haugaland Dametour - påmelding haster. Tirsdag 10. juni er det klart for dameturnering når Haugesund GK arrangerer Haugaland Dametour. Turneringskontingenten er kun 150 kr. og inkluderer matservering. Nordvegen Golf - Naturbanen på Nord-Karmøy
 4. Utforsk alle hoteller i nærheten av Haugaland Golfklubb. For å kunne tilby deg den beste mulige brukeropplevelsen, bruker vi cookies for tekniske, analytiske og kommersielle formål på nettsidene våre. Adresse: Haugaland Golfklubb - Golf, Leiteveien, Pb. 27, 5559 SVEIO.

Det offisielle internasjonale navnet på sporten er Disc Golf. I Norge blir den kalt for både Frisbeegolf, Discgolf og Diskgolf. Sporten har også feilaktig blitt kalt Frolf, men dette er ikke det samme som Frisbeegolf. Frolf er mer en form for lek uten faste regler Medlemskap For å bli medlem i Nordvegen Golfklubb fyller du ut innmeldingsskjema på klubbens hjemmeside. Medlemskontingent kan betales som engangssum eller i månedlige rater via Avtalegiro. Eventuell utmelding, overgang til ny klubb eller endring av kategori må meldes skriftlig til klubben innen 31. desember. Gjøres ikke dette anses du som medlem

Dette er Team Norways junior- og amatørlag i 2017 | Norsk GolfSveio Golfpark - Golf in Sveio, Sveio - Haugesund

Det er duket for 2. runde av Haugaland Dametour førstkommende tirsdag 19. juni! Denne gangen er det Haugaland Golfklubb i Sveio som skal arrangere, og påmelding gjøres i Golfbox. Spre budskapet videre og møt opp i Sveio nå på tirsdag Haugaland rykket ned: - Vi skal rett opp igjen. Skal måle krefter med Europas beste. 15-åring utklasset konkurrentene i junior-NM - Her er Norges flotteste minigolf-anlegg. Åpnet ny golfbane. Her kan du spille golf året rundt. Skogen tatt ut til elitesatsing. Bård B. Skogen (15) med nok en imponerende seson Grunnet stor pågang, så kjører vi igang ett nytt VTG (veien til golf) kurs lørdag og søndag 10. og 11. oktober. Kurset går fra kl. 10-14 begge dagene. Pris for kurs og medlemskap ut 2020 er kr: 1100,-. Da slipper du å betale greenfee ut 2020. Alle deltagere på kurset får låne golfkøller under kurset, [

Haugesund Golfpark - Haugesund golfklubb - Home Faceboo

Haugaland Kraft sin tilbudte ladeboks kan dersom den stilles inn på full kapasitet lade ca 100 km kjørelengde/time. VW e-Golf med batterikapasitet 32 kWh vil da koste 32 kr å fylle, og gi ca 190 km kjørelengde. Til sammenligning vil det koste ca 100 kr å fylle en Volkswagen Golf 2020 dieselmodell tilsvarende samme kjørelengde Haugaland Golfklubb, Sveio er distriktets største og eldste golfklubb. Vi har tilbud til alle uansett alder. Har du lyst til å prøve golf er det bare til å ta kontakt. Du kan låne utstyr gratis og kjøpe polletter til rangen slik at du kan slå noen baller og få et smak på golf. Etter du har prøvd kan vi hjelpe deg med kurs og veien videre Haugaland Golfklubb holder golfkurs på Haugaland Golfbane på Sveio. Veien til golf - nybegynner Vi tilbyr nybegynnerkurs som er lagt opp slik at terskelen for å komme igang og begynne med golf er senket rid@haugaland-kraft.no . Hovedsamarbeidspartnere. Partnere. Spannavegen 152 5535 Haugesund. 928 09 933. post@nforeningen.no. Personvern. Bli oppdatert! Gjør som 2000 ledere og ansatte fra ulike deler av næringslivet i regionen: Motta våre nyhetsbrev og arrangement invitasjoner direkte på mail Haugaland Golfbane, Sveio./Haugaland Golfklubb - litt om historikken. Skrevet av Arne Sandven, 2011 Forkortelser som brukes: HG Haugaland Golfklubb SK Sveio Kommune HGSAS Haugaland Golfbane Sveio AS GM Golf Management Dagens situasjon: For jeg begynner med tilbakeblikket, har jeg lyst å sitere fra en samtale med teknis

Artikler merket: haugaland-gk. Sveio og Nordvegen med spel på to 18-holsbanar til prisen av ein Pressemelding 17. januar 2018. Golf-Norge våkner Jan E. Espelid 15. februar 2011. Haugaland golfklubb i Sveio utenfor Haugesund har åpnet sommergreenene på backnine. Mest lest Interesse for golfkurs meldes til Gavin Hinds på tlf. 483 56 158 eller ved å sende inn skjema fra menyen ovenfor Hei alle damer på Haugalandet! Vi arrangerer Haugaland Dametour 28. august kl. 18.00. Dette er en turnering for alle damer, så her er det bare til å melde seg på å spre budskapet! Vi håper på et godt oppmøte, og påmelding gjøres i Golfbox Nyhetsbrev. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta spennende produktnyheter

Forside Norsk Golf

Sveio kommune og Haugaland Golf-park for å lage et tilbud til golfere fra hele landet. Vi holder til i Haugesund Idrettspark og flyttet i august 09 inn på flun-kende ny skole. Skolen kan inneværende skoleår tilby 13 idretter og golf ble startet opp ved HTG skoleåret 2009-10 HTG er et privat gymnas med 25 Golf året rundt. I Karmøy finner du tre gode golfbaner som hver for seg har en spennende utforming og som ligger i naturskjønne omgivelser. Helt sør på Karmøy, i idylliske Skudeneshavn, er det en 9 hulls golfbane. Her kan du prøve gratis torsdager kl.18 - 20. T: 970 18 882 Sevland Bil AS er en bilbutikk som holder til sentralt på Karmøy, lokalisert i Kopervik. 15 min fra nærmeste flyplass, Haugesund Lufthavn. Vi har biler i alle prisklasser, og har til en hver tid 20-50 biler på lager Haugaland Golfklubb ble stiftet i 1987 som den første kommunale golfbane i Norge. Det ble først brukt som treningsfelt, deretter ble rangeballene plukket for hånd, og så spilte man golf. Man var hele tiden på jakt etter en fullverdig golfbane. Flere alternativ ble foreslått,. Golf i Sverige Spill golf hos «söta bror Bård Skogen vant helgens Srixon Tour-turnering hjemme på Haugaland GK og står nå med hele fire seiere på rad på Norges øverste juniornivå. Det har ikke skjedd tidligere. Score: 8.9609995. Sveio overtar driften av Nordvegen

Kenneth og Synne holdt hodet kaldt og vant på Titleist

Haugaland Golfklubb - Oversikt over denne golfklubben

Det ble en strålende helg for klubbmesterskap i golf på Haugalandet. KM ble spilt med en 18 hulls runde både lørdag og søndag. Her er vinnere og noen av deltakerne i helgens turnering i Haugaland Golfklubb i Sveio. Som vanlig var ikke deltakelsen overveldende, men entusiasmen stor og det ble spilt i fire klasser Liste over norgesmestere i golf omfatter golfspillere som har vunnet norgesmesterskapet i golf etter 1956. Før dette hadde klubbmesterskapet til Oslo Golfklubb status som NM. Klubben fortsatte likevel å dominere NM i årene etter. Første gang et NM-gull havnet utenfor Oslo, var da bergenseren Johan Horn vant i 1966 Kristin Moe Krohn har vært redaktør for Norsk Golf og norskgolf.no siden 1. April 2011. Tok grønt kort den helgen Diana døde, men brukte mange år på å komme ordentlig i gang med å spille golf. Har nå 24 i handicap, bor på Røa i Oslo og er medlem på Asker Golfklubb

Dramatisk omspill på Srixon Tour | Norsk Golf

NM i golf med tidenes beste startfelt Elias Bertheussen (Byneset GK), Bård Skogen (Haugaland GK), Andreas Halvorsen (Larvik GK) og Eirik Tage Johansen (Sola GK) av de mest profilerte spillerne. I tillegg vil mange garantert følge spent med på tennis-stjernen Casper Ruud, som har fått wild-card av Holtsmark GK Haugaland Golfklubb is one of the 16 golf courses in Rogaland. The golf courses in the neighbourhood Haugesund Golfklubb, Nordvegen Golfklubb and Stord Golfklubb. Haugaland Golfklubb has 32 reviews. At this moment we can't provide a reliable rating because we do not have enough reviews or because reviews are not recent enough. Write a revie

9 HOLME, Nikolai Miklagard Golf 10 RØSTE, Henrik Lunde Atlungstad Golfklubb 11 LODE, Sander Bergen Golfklubb 12 BJØRGE, Theodor Myklebust Ålesund Golfklubb Gutter U19 Pos Spiller Klubb 1 SKOGEN, Bård Bjørnevik Haugaland Golfklubb 2 PEDERSEN, Magnus Moss & Rygge Golfklubb 3 KLEPPE ULVENES, Andre Sotra Golfklub Kjære medskytter! Mange av oss har savnet en form for organisert teknisk pistoltrening med fokus på selvutvikling. Det vil derfor bli oppstart av et slikt opplegg på Kuleisen nå førstkommende tirsdag klokken 17.30 Haugaland Open er Haugaland Frisbeeklubbs bidrag i Vestkysttouren, hvor også Stormkast i Bergen og Sola Frisbeeklubb har turneringer. Dette er i utgangspunktet uformelle turneringer som er arrangert for å rekruttere og gi et tilbud til nybegynnere og junior-spillere som kanskje ikke ønsker å delta i større turneringer enda Her kommer kurskalenderen for Trener 1 og 2 det første halvåret i 2020. Her er det bare for klubber å melde på trenere! Norges Bokseforbund anbefaler at alle klubber ser på sine støttepersoner, utøvere og eksisterende trenere for så på mulighetene for å utvikle disse til å bli enda større ressurser for klubben med å melde de på disse kursene 2010 John Arve Rognmo, North Cape Golf Club 2009 Svein Klette, Voss GK 2008 Lisbet Juel, Drammen GK. 2007 Jan Petter Seip Lindås, Borre GK 2006 Eirik Apeland, Haugaland GK 2005 Jon Børge Stette, Ballerud GK 2004 Bjørn Engseth, Stavanger GK 2003 Nils Ragnar Jensen, Narvik GK 2002 Lars Lonning, Oslo G

Stor KM-oversikt: Her er årets klubbmestere i Golf-NorgeMiklagard Golf | TeeOffHer er oversikten over klubbmesterne i Golf-Norge! | Norsk

Srixon Tour på Haugaland GK 21. mai 2017 14 OGK-juniorer har denne helgen spilt årets andre Srixon Tour-turnering på Haugaland GK, utenfor Haugesund. En bra gjeng på tur! Jonas Aulie endte på en fin 2. plass i yngste gutteklasse (U15) Golf er en sport som har sterkt økende popularitet i Norge. Det finnes et anselig antall golfbaner, og flere er under bygging. Selv om mange av golfbanene ligger i Oslofjord-området og nær de største byene, finner man etter hvert også golfbaner på mindre steder. Norske golfbaner er av forskjellig størrelse og vanskelighetsgrad, men alle e Haugaland Pride har som mål å vera ein folkefest for heile Haugalendet, der me feirer mangfald, likskap og rettferd. Haugaland Pride arrangerer parade i Haugesund sentrum og ulike kulturarrangement Golf: Horsfield fant ordene da han vant igjen Sam Horsfield fant ikke ord da han for to uker siden tok sin første seier på europatouren i golf. Søndag vant han igjen, og da hadde han mye å si Vi takker Haugaland for et flott arrangement! Neste turnering er på Elverum GK første helgen i juni. Da venter matchspill - vi gleder oss! Joomla SEF URLs by Artio. Kontakt oss. Oslo Golfklubb, Bogstad Ankerveien 127 0766 Oslo Telefon: 22 51 05 60 E-post: post@oslogk.no Org.nr. 970 135 189 Neste runde av Narvesen Tour spilles på den naturskjønne og spennende banen til Haugaland GK (Sveio) Lørdag 30. April. Narvesen Tour skal være et tilbud til alle, og turneringene er derfor inndelt i ulike klasser etter alder og ferdighetsnivå, og med ulike spilleformer og banelengder tilpasset klassene

 • Sjokk etter trafikkulykke.
 • Grustak.
 • Xbee.
 • Kosthold etter tarmoperasjon.
 • Commonwealth map.
 • Weihnachten für alleinerziehende.
 • Pulmicort og ventoline.
 • Takbord ute pris.
 • Billboard hot 100 norway.
 • Tindvedbær kjøp.
 • The magnificent seven 1960.
 • Motorroutes moezel duitsland.
 • Hundeutstilling 2017 trondheim.
 • Wiki nolan.
 • Stokkpanel pris.
 • Ein offizier und gentleman ganzer film.
 • Fallout shelter save editor android.
 • Koble til server ntnu mac.
 • Baldwin street steigung.
 • Rema 1000 brennåsen.
 • Promotør firma.
 • Mélanie thierry aliocha haroche.
 • Bildelist 60 cm.
 • Bobiler usa.
 • Kornavrens pris.
 • Min første babybok.
 • Russisk toy valp.
 • Kanye west graduation.
 • Meny masters uniform.
 • What to do in doha.
 • Ice tea alkohol.
 • Logg youtube.
 • Sas lounge gardermoen innland.
 • Enterprise bilutleie erfaringer.
 • Avc büsum bewertung.
 • Sukker sukker.
 • Vipps krever bankid.
 • Ilo 142.
 • Parterapi nrk humor.
 • Bybranner.
 • Torpedbåt t54.